GR / EN
ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΦΕΛΗ   |  ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ   |  ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ   |   ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ



Θέματα που μπορεί να σας απασχολούν

Μήπως υποψιάζεστε ότι μπορεί να έχετε κάποιο πρόβλημα και αναρωτιέστε τι μπορείτε να κάνετε πριν στραφείτε στην εξωσωματική γονιμοποίηση;

Εάν προσπαθείτε να κάνετε παιδί για περισσότερο από ένα χρόνο χωρίς επιτυχία, θα πρέπει να κάνετε έναν προγεννητικό έλεγχο ώστε να ερευνηθούν οι οργανικοί λόγοι για τους οποίους δεν έχετε συλλάβει. Ίσως τότε νιώσετε ότι η μόνη επιλογή που σας έχει απομείνει είναι η εξωσωματική γονιμοποίηση. Όμως, πλέον, σας δίνεται η ευκαιρία να δοκιμάσετε μια ασφαλή εναλλακτική λύση, πριν προχωρήσετε στην επώδυνη, ακριβή και επικίνδυνη διαδικασία της εξωσωματικής γονιμοποίησης. Μην την αφήσετε να πάει χαμένη. Μπορείτε να αυξήσετε τις πιθανότητες να συλλάβετε παιδί με φυσικό τρόπο, χωρίς φάρμακα, ορμόνες και άλλες χημικές ουσίες ή επεμβάσεις. Και η συμβουλή μας είναι να το κάνετε αποφασισμένοι να επιτύχετε, με αίσθηση του επείγοντος και με τη βεβαιότητα ότι θα πετύχετε το σκοπό σας. Για να μπορέσετε να αποφύγετε το στρες, τα προβλήματα και το κόστος που συνεπάγεται η εξωσωματική γονιμοποίηση. Οι περισσότεροι ειδικοί σε θέματα γονιμότητας παραδέχονται ότι η εξωσωματική γονιμοποίηση δεν έχει μεγάλα ποσοστά επιτυχίας και ότι οι εξελίξεις με το πέρασμα των ετών δεν είναι εντυπωσιακές. Αντιθέτως, συνήθως είναι δυνατόν να αυξήσετε τις πιθανότητες φυσικής σύλληψης και εγκυμοσύνης, με τη χρήση εναλλακτικών μεθόδων όπως αυτές που προτείνουμε. Στους περισσότερους ανθρώπους, οι τεχνικές που προτείνουμε δίνουν λύση στο πρόβλημα της υπογονιμότητας.

Μήπως βρίσκεστε ήδη στη διαδικασία εξωσωματικής γονιμοποίησης; Ακόμη δεν είναι πολύ αργά!
Μια συνεδρία Ηλεκτροβελονισμού που θα συμπίπτει περίπου χρονικά με την εμβρυομεταφορά, έχει αποδειχτεί ότι αυξάνει την πιθανότητα επιτυχίας, κάνοντας την εμφύτευση πιο επιτυχημένη. Επίσης, εάν νοιώθετε ότι η όλη διαδικασία σας προκαλεί άγχος, μερικές συνεδρίες Ρεφλεξολογίας, Θεραπευτικής Εικονοπλασίας και EFT-Tapping θα σας ενισχύσουν ψυχολογικά και θα σας βοηθήσουν να αποφορτιστείτε.

Είσαστε έτοιμοι να ξεκινήσετε τη διαδικασία εξωσωματικής γονιμοποίησης;
Μια συνεδρία Holistic Fertility® κατά την περίοδο της εμβρυομεταφοράς θα είναι μεγάλη βοήθεια. Η έρευνα, όμως, έχει δείξει ότι πολλά από τα οφέλη του Ηλεκτροβελονισμού, της Θεραπευτικής Εικονοπλασίας και του EFT -Tapping είναι σωρευτικά και χρειάζονται μερικές επαναλήψεις προκειμένου να επιτευχθούν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Έτσι, ιδανικά, θα προτιμούσαμε να ξεκινήσουμε τις συνεδρίες πριν αρχίσετε τη διαδικασία εξωσωματικής γονιμοποίησης και να τις συνεχίσουμε καθ’ όλη τη διάρκεια του κύκλου της εξωσωματικής. Δηλαδή ένα σύνολο έξι έως οκτώ συνεδριών που καλύπτουν το σύνολο εφαρμογής της μεθόδου Holistic Fertility®.

Τι θα συμβεί όμως εάν δεν μείνετε έγκυος κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου εξωσωματικής γονιμοποίησης;
Τα ευεργετικά αποτελέσματα των συνεδριών της Holistic Fertility® που θα έχετε κάνει διαρκούν για αρκετό καιρό αφού τελειώσετε τον κύκλο της εξωσωματικής. Ακόμα και εάν δεν μείνετε έγκυος με την εξωσωματική, σας δίνεται η δυνατότητα να συλλάβετε με φυσικό τρόπο στην περίοδο ανάμεσα σε δύο κύκλους εξωσωματικής. Εμείς σας προτείνουμε μόνο κάποιες επαναληπτικές συνεδρίες που θα αυξήσουν την πιθανότητα να μείνετε έγκυος χωρίς εξωσωματική και θα συντηρήσουν την καλή σας κατάσταση, μέχρι μια πιθανή νέα προσπάθεια.

Έχετε ήδη δοκιμάσει την εξωσωματική γονιμοποίηση χωρίς αποτέλεσμα ή δεν θέλετε να κάνετε καθόλου εξωσωματική;
Προφανώς, εάν υπάρχουν οικονομικοί, ηθικοί ή άλλοι λόγοι που σας εμποδίζουν να κάνετε εξωσωματική γονιμοποίηση, τότε η μέθοδος Holistic Fertility® σας προσφέρει μια υπεύθυνη εναλλακτική λύση, εντελώς απαλλαγμένη από φάρμακα, παρενέργειες, κινδύνους και ενδοιασμούς.

Αισθάνεστε ότι είναι πια αργά; Ότι είστε πολύ μεγάλη για να ξαναπροσπαθήσετε;
Είναι αλήθεια ότι όταν μιλάμε για γόνιμη ηλικία, εννοούμε μια αρκετά μικρή χρονική περίοδο. Εάν είστε γύρω στα σαράντα, ίσως ανακαλύψετε ότι οι κλασικές μέθοδοι δεν θα ενδείκνυνται για εσάς. Ίσως ακόμα και να προσπαθήσουν να σας αποτρέψουν από το να δοκιμάσετε. Χωρίς να θέλουμε να σας δώσουμε ψεύτικες ελπίδες, γιατί είναι γεγονός ότι η γονιμότητα μειώνεται διαρκώς σε αυτές τις ηλικίες, η μέθοδος που προτείνουμε θα σας βοηθήσει να αυξήσετε την πιθανότητα να συλλάβετε παιδί, στο μέγιστο βαθμό, με την προϋπόθεση βέβαια ότι είστε ακόμα γόνιμες.

Και εάν δεν επιτευχθεί το ζητούμενο;
Δυστυχώς, αν και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατόν, δεν μένουν όλες οι γυναίκες έγκυες. Δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι οι γυναίκες έχουν την τάση να αντιμετωπίζουν με νευρικότητα, άγχος και θλίψη την κατάσταση, με το πέρασμα του χρόνου και της ηλικίας τους. Όμως, η εργασία που γίνεται τόσο σε σωματικό, όσο και σε ψυχοδιανοητικό επίπεδο από εμάς, θα εξασφαλίσει ότι, όποιο και να είναι το αποτέλεσμα, θα έχει το μικρότερο δυνατό κόστος στον ψυχισμό σας στην υπόλοιπη ζωή σας. Γιατί οι ασκήσεις που γίνονται δεν έχουν να κάνουν μόνο με την έλευση νέας ζωής, αλλά και την ενεργοποίηση της εσωτερικής σας δύναμης να ξεπερνάτε μια στρεσογόνο κατάσταση και να συνεχίζετε τη ζωή σας χωρίς φορτία. Επιπλέον, όσο εργαζόμαστε μαζί, δημιουργούμε μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης. Έτσι θα έχετε τη δυνατότητα να προσφεύγετε σε εμάς όποτε θελήστε, είτε σας παρακολουθούμε ακόμα είτε έχετε σταματήσει το πρόγραμμα.