GR / EN
ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ   |  ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΦΕΛΗ   |  ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ   |  ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ



ΔΕΙΤΕ ΕΠΩΝΥΜΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΝΕΩΝ ΜΑΜΑΔΩΝ ΜΑΣ
Συχνές Ερωτήσεις

Πόσο διαρκεί η εφαρμογή της μεθόδου Holistic Fertility®;
Η ολοκληρωμένη εφαρμογή της μεθόδου περιλαμβάνει ένα πλήρες πρόγραμμα 9 συνεδριών και διαρκεί λίγο παραπάνω από 3 μήνες.

Φοβάμαι τις βελόνες. Ο ηλεκτροβελονισμός χρησιμοποιεί βελόνες;
Όχι. Δεν χρησιμοποιούμε καθόλου βελόνες, δεν τρυπάμε το δέρμα και δε ματώνουμε το σώμα. Απλώς εφαρμόζουμε ένα ρεύμα πολύ χαμηλής τάσης, σχεδόν ανεπαίσθητο, σε συχνότητα 10Hz, στα βελονιστικά σημεία που μας ενδιαφέρουν και το αποτέλεσμα στο σώμα είναι το ίδιο ή και καλύτερο από το βελονισμό. Το μόνο που νοιώθει κανείς είναι ένα απαλό γουργούρισμα ή ένα ελαφρύ γαργάλημα στην περιοχή που γίνεται η εφαρμογή. Δεν υπάρχει κάψιμο, πόνος ή τσούξιμο. Ο ηλεκτροβελονισμός είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο που φέρνει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Πρέπει να συνδυαστούν όλες οι τεχνικές της Holistic Fertility®; Είναι υποχρεωτικά και ο Ηλεκτροβελονισμός και η Ρεφλεξολογία και η Θεραπευτική Εικονοπλασία και το EFT;
Τίποτα δεν είναι υποχρεωτικό. Εάν κάποιος επιλέξει την εφαρμογή κάποιας μεμονωμένης τεχνικής μπορούμε να την προσφέρουμε με τη βεβαιότητα ότι θα σας ωφελήσει. Εντούτοις, το συνδυαστικό σχήμα της Holistic Fertility® έχει δημιουργηθεί γιατί οι επιλεγμένες τεχνικές βοηθούν στην αντιμετώπιση της υπογονιμότητας πάρα πολύ και με διαφορετικό τρόπο η κάθε μια. Η κάθε μία έχει πλεονεκτήματα που δεν έχει η άλλη και η μία συμπληρώνει ιδανικά την άλλη. Γι’ αυτό συνιστούμε τον αποτελεσματικότερο συνδυασμό που παρέχει η ολοκληρωμένη μέθοδος. Η τελική απόφαση είναι, προφανώς, δική σας.

Πόσο καιρό διαρκούν τα αποτελέσματα του προγράμματος;
Δεν υπάρχει βεβαιότητα για το πόσο διαρκούν τα αποτελέσματα των τεχνικών της Holistic Fertility®. Η εμπειρία, ωστόσο, έχει δείξει ότι κυμαίνονται από μερικούς μήνες έως και χρόνια. Εφόσον ακολουθήσετε το ολοκληρωμένο πρόγραμμα, με μερικές επαναληπτικές συνεδρίες σύμφωνα με τις οδηγίες μας, θα είστε απόλυτα καλυμμένοι για όσο θα διαρκέσει η προσπάθειά σας να αποκτήσετε παιδί.

Υπάρχει πρόγραμμα που να αφορά στην ανδρική υπογονιμότητα;
Ναι. Οι έρευνες έχουν δείξει ότι η ανδρική υπογονιμότητα επηρεάζει το 30% των ζευγαριών. Ιδιαίτερα ο Ηλεκτροβελονισμός μπορεί να βελτιώσει την ποιότητα και την ποσότητα του σπέρματος και να αυξήσει το ποσοστό επιβίωσής του. Η Θεραπευτική Εικονοπλασία και το EFT έχουν επίσης θεαματικά αποτελέσματα σε αυτές τις περιπτώσεις.

Ποια ηλικία θεωρείται πολύ προχωρημένη;
Δεν υπάρχει σαφής απάντηση σε αυτή την ερώτηση. Υπάρχουν γόνιμες γυναίκες σε ηλικία 50 ετών. Φαίνεται ότι η κληρονομικότητα παίζει σπουδαίο ρόλο που μπορεί να αυξήσει τη γόνιμη ηλικία, όπως, αντίθετα, η αλόγιστη σπατάλη ωαρίων σε προηγούμενες προσπάθειες εξωσωματικής γονιμοποίησης που μειώνει δραστικά την αναπαραγωγική ικανότητα και την ηλικία που η σύλληψη μπορεί να επιτευχθεί.

Βοηθά το πρόγραμμα γυναίκες με ενδομητρίωση;
Ναι, τις βοηθά. Περίπου 60% των γυναικών με ενδομητρίωση, αντιμετωπίζουν πρόβλημα υπογονιμότητας. Οι τεχνικές της Holistic Fertility® μπορούν να βοηθήσουν να μειωθεί ο πόνος και να βελτιωθεί η λειτουργία του ορμονικού συστήματος. Αυτή η βελτίωση σημαίνει και αύξηση των πιθανοτήτων να συλλάβετε.

Βοηθά το πρόγραμμα γυναίκες με πολυκυστικές ωοθήκες;
Υπάρχουν έρευνες από Σουηδούς ερευνητές σε γυναίκες με πολυκυστικές ωοθήκες που δεν είχαν ωορρηξία που αποδεικνύουν ότι επαναλαμβανόμενες συνεδρίες Ηλεκτροβελονισμού σε διάστημα αρκετών εβδομάδων, είχε ως αποτέλεσμα την παραγωγή ωαρίων σε αρκετές από αυτές.