GR / EN
ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ   |  ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΦΕΛΗ   |  ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ   |  ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ



ΔΕΙΤΕ ΕΠΩΝΥΜΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΝΕΩΝ ΜΑΜΑΔΩΝ ΜΑΣ
ΗΛΕΚΤΡΟΒΕΛΟΝΙΣΜΟΣ

Ο ηλεκτροβελονισμός (βελονισμός χωρίς βελόνες) είναι μία σύγχρονη και απολύτως ακίνδυνη και ανώδυνη μέθοδος, κατά την οποία ερεθίζονται τα αντανακλαστικά σημεία των διαφόρων οργάνων και λειτουργιών του ανθρωπίνου σώματος. Έτσι επιτυγχάνεται εξισορρόπηση, χαλάρωση και αποκατάσταση των διαφόρων δυσλειτουργιών του οργανισμού.

Ο ηλεκτροβελονισμός βασίζεται στις αρχές του κλασικού βελονισμού, δηλαδή ακολουθεί τις αρχές της παραδοσιακής κινεζικής ιατρικής. Σύμφωνα με αυτή, το σώμα διαπερνάται από ενεργειακούς μεσημβρινούς, οι οποίοι συνδέονται με όλα τα όργανα, αλλά και με το περιβάλλον.


Ο ηλεκτροβελονιστής στοχεύει στην εξισορρόπηση της ενεργειακής κατάστασης του σώματος, δηλαδή των διαφόρων ηλεκτρομαγνητικών και ηλεκτρικών πεδίων που δρουν στο ανθρώπινο σώμα, ούτως ώστε το σύνολο του σώματος και των οργάνων του να λειτουργούν ανεμπόδιστα και εναρμονισμένα, τόσο σε σχέση με το εσωτερικό όσο και με το εξωτερικό περιβάλλον. Η εξισορρόπηση αυτή επιτυγχάνεται με τον ερεθισμό των αντανακλαστικών σημείων του ανθρώπινου σώματος, με τη χρήση ειδικών συσκευών ηλεκτροβελονισμού που λειτουργούν σε συχνότητα 10Ηz (συχνότητα ίδια με αυτή που έχει το ρεύμα που χρησιμοποιεί το ηλεκτρικό σύστημα του οργανισμού για τη μεταφορά όλων των μηνυμάτων μέσω του νευρικού συστήματος). Η εφαρμογή γίνεται με απλό άγγιγμα, χωρίς κανένα τρύπημα.

Ηλεκτροβελονισμός και Γονιμότητα
Η χρήση του ηλεκτροβελονισμού με σκοπό την υποβοήθηση της γονιμότητας και την αντιστροφή της στειρότητας βασίζεται στην έρευνα και δημοσιοποίηση των αποτελεσμάτων της από το Δρ. Charles Waldemar, τον άνθρωπο που συνδύασε τον κλασικό κινέζικο βελονισμό με μια αναίμακτη μέθοδο δίχως τη χρήση μεταλλικών βελονών. Η τεχνική αυτή μας δίνει τη δυνατότητα με τη χρήση ρεύματος χαμηλής συχνότητας 10Hz, να επαναφέρουμε την ισορροπία στο σώμα και τελικά να το καταστήσουμε ικανό να τεκνοποιήσει, ενώ φαίνεται ότι κάτι τέτοιο είναι αδύνατο με τις συμβατικές ιατρικές τεχνικές.

Η βασική παραδοχή για τη χρήση του ηλεκτροβελονισμού σε περιπτώσεις υπογονιμότητας, είναι ότι η υπογονιμότητα οφείλεται σε κάποια διαταραχή στο βιοενεργειακό πεδίο που περιβάλλει το σώμα μας. Για όλες τις σωματικές λειτουργίες του ανθρώπινου οργανισμού, πνευματικές και ψυχικές, καταναλώνεται ηλεκτρική ενέργεια. Άρα και η δυνατότητα της σύλληψης νέας ζωής χρειάζεται ηλεκτρική ενέργεια για να πραγματοποιηθεί. Πέραν όμως αυτού, υπάρχει και ο παράγοντας της πολικότητας. Είναι γνωστό ότι κάθε άνθρωπος έχει ένα ηλεκτρομαγνητικό πεδίο με δύο πόλους. Ένα θετικό και ένα αρνητικό με κατεύθυνση βορρά – νότο. Ο αρνητικά φορτισμένος πόλος, προκειμένου να υπάρχει ισορροπία, θα πρέπει να αντιστοιχεί με τα γεννητικά όργανα. Όμως αυτή η υγιής πολικότητα χάνεται όταν στη ζωή μας κυριαρχούν το άγχος, ο φόβος, η μόλυνση του περιβάλλοντος, τα ανεξέλεγκτα ηλεκτρομαγνητικά πεδία, η κούραση, η αϋπνία, ο θυμός, η στενοχώρια και γενικά όλες αυτές οι «δονήσεις» που δυστυχώς φορτώνουν τον αρνητικό μας πόλο, τον πόλο που είναι ο πιο σημαντικός για τη γονιμότητα, με ένα θετικά φορτισμένο φορτίο. Ο ηλεκτροβελονισμός, με τη χρήση ρεύματος με αρνητική συχνότητα 10Ηz, επαναφέρει το κέντρο στην αρχική του συχνότητα, αποκαθιστά τη σωστή αρνητική πολικότητα, αντιστρέφει τη στειρότητα και επαναφέρει τη γονιμότητα.

Ερεθίζοντας ειδικά σημεία στο δέρμα μας, είτε με βελόνες είτε με ηλεκτροβελονισμό, στέλνουμε σήματα και εντολές στη σπονδυλική στήλη και κατόπιν στον εγκέφαλο. Έχουν παρατηρηθεί κάποιες αντανακλαστικές αλλαγές στη σπονδυλική στήλη, οι οποίες έχουν κάποια επίδραση στις ωοθήκες και στη μήτρα (για παράδειγμα αυξάνεται η αιμάτωση στην περιοχή, στοιχείο θετικό για την εμφύτευση ωαρίων). Όμως αυτά που είναι σημαντικά είναι τα μηνύματα και εντολές που στέλνονται στον εγκέφαλο. Γιατί έχει αποδειχτεί ότι αυτά τα σήματα επιφέρουν αλλαγές στην περιοχή του εγκεφάλου που ονομάζεται υποθάλαμος. Ο υποθάλαμος είναι ένα πολύ σημαντικό κέντρο ελέγχου και διακίνησης ουσιών. Βοηθά να βρίσκεται υπό έλεγχο όλο το ορμονικό και ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού και επηρεάζει δραστικά την υπόφυση -η οποία ρυθμίζει την απελευθέρωση των ορμονών LH (ωχρινοτρόπος ορμόνη) και FSH (ωοθυλακιοτρόπος ορμόνη), των ωοθηκών και των επινεφριδίων.

Αυτές οι σημαντικές αλλαγές που λαμβάνουν χώρα στον εγκέφαλο έχουν ως αποτέλεσμα και τη γενική χαλάρωση του συμπαθητικού νευρικού συστήματος που είναι υπεύθυνο για τη διαχείριση του στρες, και, ως αποτέλεσμα, βελτιώνεται η λειτουργία του γεννητικού συστήματος. Επίσης, οι αλλαγές που επέρχονται στον εγκέφαλο, συμπεριλαμβάνουν διαφοροποιήσεις στον τρόπο που αντιδρά το ανοσοποιητικό σύστημα, πράγμα που θεωρείται ότι μειώνει την πιθανότητα αποτυχίας εμφύτευσης εμβρύου, καθώς και αποβολής κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.